+386 (0)64 105 871
SPECIALISTI ZA VINSKI TURIZEM
Filter
 • Vinorodna država
  0
 • Vinorodna regija
  0
  0
 • Vinorodni okoliš
  0
  0
  0
  0
  0
 • Izleti za...
  0
 • Trajanje izleta
  0
 • Price
  od € - od

TURE VELIKIH KLETI

Vsakdo je že kdaj bil v kakšni vinski kleti, zidanici ali vinskem hramu. Nešteto jih je v vseh vinorodnih regijah in okoliših, od takih ki imajo le kakšen star lesen sodček, do takih ki imajo kakšno cisterno več. Ampak obstajajo pa tudi vinske kleti, ki so pravi velikani v primerjavi s hišnimi podzemnimi kotički, kamor zelo radi povabimo prijatelje na kozarec žlahtne kapljice. 

Tako v Sloveniji kot v vseh ostalih vinorodnih državah obstajajo velike vinske kleti, ki na letnem nivoju proizvajajo na milijone litrov vina in skupaj z vinogradi predstavljajo ogromna posestva, katere je vedno lepo obiskati. Nekatere kleti so stare več stoletij, druge domujejo v arhitekturno novo zasnovanih objektih, tretje v kleteh romantičnih gradov, četrte v zapuščenih rudniških in vojaških objektih,...

Na naših izletih se bomo podali na ogled največjih vinskih kleti posameznih držav, kar je svojevrstno doživetje. Preglejte naše izlete in ugotovite kaj imamo skrito pod zemljo, nato pa nas kontaktirajte, da gremo skupaj pogledat !


Primerjava izletov (0)


TURA VELIKIH KLETI BRDA & VIPAVSKA DOLINA

TURA VELIKIH KLETI BRDA & VIPAVSKA DOLINA

Na izletu si bomo ogledali dve največji vinski kleti v Sloveniji, katerih skupna kapaciteta hrambe vina znaša mogočnih 30 milijonov litrov ! Sprehodili se bomo po podzemnih vinskih ulicah, kjer kraljujejo ogromne barvite betonske cisterne in fotogenični hrastovi sodi.

od 58,00€

TURA VELIKIH KLETI KRAS & SLOVENSKA ISTRA

TURA VELIKIH KLETI KRAS & SLOVENSKA ISTRA

Na izletu si bomo ogledali največjo vinsko klet na Krasu, v kateri se v svetovnem merilu pridela največ vina TERAN in največjo vinsko klet v Slovenski Istri, v kateri se pridela največ vina REFOŠK na svetu.

od 61,00€

TURA VELIKIH KLETI ŠTAJERSKA

TURA VELIKIH KLETI ŠTAJERSKA

Slovenska Štajerska je največja vinorodna pokrajina v Sloveniji, zato je tudi velikih kleti več kot v ostalih vinorodnih regijah. Na naši vinski dogodivščini bomo obiskali dve veliki vinski kleti, na poti med eno in drugo pa si bomo ogledali še najstarejšo vinsko trto na svetu...

od 69,00€

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)